Jobba hos oss

Kompass Advokat är en specialistbyrå inom försäkringsrätt och finansiell reglering, dataskydd och personuppgifter, marknadsföringsrätt, varumärkesrätt samt avtals- och bolagsrätt. Vi erbjuder ett personligt engagemang i våra klienters praktiska verklighet. Om du har erfarenhet inom något av våra kärnområden och är bra på att hitta enkla och pragmatiska lösningar på juridiska problem kan vi erbjuda dig ett utvecklande och varierande arbete inom en verksamhet med många välkända klientföretag och spännande ärenden.

När vi säger att man ska trivas hos oss så menar vi verkligen det. Våra medarbetare är vår värdefullaste resurs. Vi tycker därför att det är självklart att erbjuda bra villkor och arbetsmiljö. Men vi går längre än så. Vår företagskultur präglas av respekt för varje person och dennes arbetsuppgifter samt delaktighet i verksamheten. Vi skapar också en annan mening i företagandet genom ett praktiskt och ekonomiskt samhällsengagemang. Exempelvis skänker vi tio procent av vår vinst till välgörenhet.

Vi växer och söker just nu biträdande jurister för att kunna möta våra klienters behov!

Just nu söker vi dig som har ett intresse för försäkringsrätt och/eller GDPR, vill bredda dina affärsjuridiska kunskaper och utvecklas i en advokatroll. Profilen är:

  • Två till fyra års arbetslivserfarenhet efter examen
  • Tingsmeritering och/eller arbete på affärsjuridisk advokatbyrå efter examen är starkt meriterande, särskilt i kombination med erfarenhet av försäkringsrätt eller dataskyddsjuridik

Låter detta som något för dig? Hör av då av dig till Anna Karin Pettersson på annakarin.pettersson@kompassadvokat.se eller någon av medarbetarna på Kompass Advokat så berättar vi mer! I denna rekrytering använder vi oss av Jurek. Annonsen hittar du här.