Jobba hos oss

Kompass Advokat är en specialistbyrå inom försäkringsrätt och finansiell reglering, dataskydd och personuppgifter, marknadsföringsrätt, varumärkesrätt samt avtals- och bolagsrätt. Vi erbjuder ett personligt engagemang i våra klienters praktiska verklighet. Om du har erfarenhet inom något av våra kärnområden och är bra på att hitta enkla och pragmatiska lösningar på juridiska problem kan vi erbjuda dig ett utvecklande och varierande arbete inom en verksamhet med många välkända klientföretag och spännande ärenden.

När vi säger att man ska trivas hos oss så menar vi verkligen det. Våra medarbetare är vår värdefullaste resurs. Vi tycker därför att det är självklart att erbjuda bra villkor och arbetsmiljö. Men vi går längre än så. Vår företagskultur präglas av respekt för varje person och dennes arbetsuppgifter samt delaktighet i verksamheten. Vi skapar också en annan mening i företagandet genom ett praktiskt och ekonomiskt samhällsengagemang. Exempelvis skänker vi tio procent av vår vinst till välgörenhet.

Vi söker just nu ingen specifik roll men får ofta spontana ansökningar till både partnernivå och som associate. Om du vill skicka en intresseanmälan, mejla till matilda.englund@kompassadvokat.se så hör vi av oss.