Har du ett intresse för försäkringsrätt och/eller dataskydd? Vill du arbeta i en konsultroll och utveckla dina juridiska kunskaper? Vill du samtidigt arbeta på ett företag där du involveras i verksamheten och har möjlighet att påverka? Vi söker nu en trainee.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som trainee hos Kompass Advokat kommer du att vara viktig i samtliga delar av byråns verksamhet. Tjänsten innebär praktiskt juridiskt arbete där du bistår våra advokater med rättsutredningar, men även hantering av administrativa frågor och interna leveranser. Du kommer att arbeta direkt med partners och seniora medarbetare som både utmanar och stöttar dig i ditt arbete, och på så sätt får du kontinuerligt fördjupa din kompetens och utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder en arbetsplats med namnkunniga klienter, hög kompetens inom våra fokusområden och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av delaktighet, stort inflytande för alla medarbetare och stolthet över vad vi åstadkommer som jurister och företag.

Tjänsten som trainee utgör en heltidsanställning om sex månader med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du kan börja under  augusti 2021.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös, engagerad och ansvarsfull jur.kand. med genuint intresse för juridiken, och gärna med relevant juridisk arbetslivserfarenhet under studietiden. Vi ser gärna att din arbetslivserfarenhet kommer från t.ex. advokatbyrå eller försäkringsföretag.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis och betygsutdrag till Ida Wenngren på ida.wenngren@kompassadvokat.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och senast den 10 juni 2021. Ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Kontakta gärna Ida om du har några frågor om Kompass eller tjänsten.

Om Kompass

Kompass Advokat är en nischad expertbyrå inom försäkringsrätt och finansiell reglering samt dataskydd och personuppgifter. Att underlätta och skapa affärsnytta i klientens praktiska verklighet är vår drivkraft. Vi jobbar som bäst när alla trivs och därför präglas vår verksamhet av delaktighet, respekt och ett hållbart arbetssätt. Vi arbetar i vackra och rymliga lokaler i Gamla stan.