Har du ett intresse för försäkringsrätt och GDPR? Vill du bredda dina affärsjuridiska kunskaper och utvecklas i en advokatroll? Vill du samtidigt arbeta på ett företag där du involveras i verksamheten och har möjlighet att påverka både klientrelationer och arbetsplatsen? Vi söker nu vår framtida kollega.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som biträdande jurist hos Kompass Advokat kommer du att vara viktig i samtliga delar av byråns verksamhet. Tjänsten innebär praktiskt juridiskt arbete där du tidigt får klientkontakt, men även bistår våra advokater med rättsutredningar och interna leveranser. Du kommer att arbeta direkt med partners och seniora medarbetare som både utmanar och stöttar dig i ditt arbete, och på så sätt får du kontinuerligt fördjupa din kompetens och utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder en arbetsplats med namnkunniga klienter, hög kompetens inom våra fokusområden och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av delaktighet, stort inflytande för alla medarbetare och stolthet över vad vi åstadkommer som jurister och företag.

Tjänsten utgör en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös och ansvarsfull jur.kand. med helst ett till två års relevant juridisk arbetslivserfarenhet och med intresse för våra fokusområden. Vi ser gärna att din arbetslivserfarenhet kommer från t.ex. advokatbyrå, försäkringsföretag eller domstol.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis och betygsutdrag till camilla.dath@kompassadvokat.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 januari 2021. Ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Kontakta gärna Camilla Dath om du har några frågor om Kompass eller tjänsten.

Om Kompass
Kompass Advokat är en nischbyrå inom försäkringsrätt och finansiell reglering, dataskydd och personuppgifter, marknadsföringsrätt, varumärkesrätt samt avtals- och bolagsrätt. Förutom att flera av våra kompetenser är ovanliga på marknaden särskiljer vi oss genom vårt förhållningssätt till våra klienter och medarbetare. Att underlätta och skapa affärsnytta i klientens praktiska verklighet är vår drivkraft. Vi jobbar som bäst när alla trivs och därför präglas vår verksamhet av delaktighet, respekt och ett hållbart arbetssätt.