Karolin Karlsson ny partner på Kompass Advokat

Kompass Advokat förstärker sitt erbjudande inom tvistelösning och försäkringsrätt genom rekryteringen av Karolin Karlsson som ny partner vid byrån. Karolin blir ansvarig för byråns tvistelösningsgrupp. 

”Vi är så glada att Karolin har valt Kompass. Våra klienter inom försäkring och andra områden har efterfrågat hjälp inom tvist och med Karolins breda kompetens och erfarenhet kan vi nu erbjuda detta med extra gott självförtroende” säger Kompass grundare Anna Lööv. 

Karolin är specialiserad på kommersiella tvister och har agerat som ombud i ett stort antal svenska och internationella processer. Hon har omfattande erfarenhet av domstols- och förvaltningsprocesser samt skiljeförfaranden och hjälper även klienter med bolagsrättsliga och försäkringsrättsliga frågor. 

”Jag är jätteglad att ansluta till Kompass och för att fortsätta bygga och förstärka byråns tvistelösningsgrupp och bli en del av Kompass duktiga team. Det ska också bli roligt att få möjligheten att leda och utveckla kollegor och Kompass byråverksamhet tillsammans med mycket erfarna och kompetenta kollegor” säger Karolin.

Karolin Karlsson är advokat och erhöll sin juristexamen vid Lunds universitet år 2008. Karolin kommer närmast från Baker McKenzie Advokatbyrå. Dessförinnan gjorde Karolin tingstjänstgöring vid Uppsala tingsrätt.

För mer information, välkomna att kontakta Anna Lööv eller Karolin Karlsson.

Anna Lööv: +46 (0) 708 499 498
Karolin Karlsson: +46 (0) 730 584 886 

För fler nyheter, följ oss på Linkedin

Rekommenderade artiklar