Jobba hos oss

Karriär

Vi är en specialistbyrå inom försäkringsrätt och tvist, finansiell reglering, dataskydd och personuppgifter, marknadsföringsrätt samt avtals- och bolagsrätt. Vi erbjuder ett personligt engagemang i våra klienters praktiska verklighet. Om du har intresse av något av våra kärnområden och är bra på att hitta enkla och pragmatiska lösningar på juridiska problem kan vi erbjuda dig ett utvecklande och varierande arbete inom en verksamhet med många välkända klientföretag och spännande ärenden.  Kompass Advokat arbetar med klienter som dagligen tillämpar regelverken inom våra rättsområden och vår rådgivning omfattar de mest komplexa frågeställningarna inom respektive område. 

Kompass Advokat grundades 2006 och har i nuläget tolv medarbetare. Vi är en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare och det är viktigt för oss att alla ska trivas. Hos oss förenas den stora byråns kompetens och förmåga med den mindre byråns trivsamhet och delaktighet. 

Vårt kontor ligger på Munkbron i Gamla stan, med utmärkta kommunikationer i en vacker och historisk miljö. Inom ett stenkast ligger Högsta domstolen, Högsta förvaltningsdomstolen, Svea hovrätt och Kammarrätten i Stockholm. Runt hörnet ligger också Riksdagsbiblioteket.

Vilka vi är

Medarbetarna hos Kompass Advokat har bakgrund från bl.a. bolag i branschen, domstol och myndigheter.

När vi säger att man ska trivas hos oss så menar vi verkligen det. Våra medarbetare är vår värdefullaste resurs. Vi tycker därför att det är självklart att erbjuda bra villkor och arbetsmiljö, men vi går längre än så. Vår företagskultur präglas av respekt för varje person och dennes arbetsuppgifter samt delaktighet i verksamheten. Vi skapar också en annan mening i företagandet genom ett praktiskt och ekonomiskt samhällsengagemang. Exempelvis skänker vi tio procent av vår vinst till välgörenhet.

Student?

För dig som skriver uppsats finns möjligheten att göra uppsatspraktik på Kompass. Om du är intresserad av att göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2024, skicka gärna en intresseanmälan till  office.support@kompassadvokat.se

Just nu har vi inga lediga tjänster för administrativ personal. Om du ändå vill skicka in en spontanansökan, maila gärna  office.support@kompassadvokat.se