karriär

Vill du bli en del av vårt team? 

Just nu söker vi biträdande jurister inom försäkring och tvistlösning, läs mer och ansök här. 

Om du vill skicka en intresseanmälan avseende en annan tjänst, vänligen mejla till matilda.englund@kompassadvokat.se så hör vi av oss.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du kolla på denna film.

Att jobba på Kompass Advokat

Vi är en specialistbyrå inom försäkringsrätt och finansiell reglering, dataskydd och personuppgifter, marknadsföringsrätt samt avtals- och bolagsrätt. Vi erbjuder ett personligt engagemang i våra klienters praktiska verklighet. Om du har intresse av något av våra kärnområden och är bra på att hitta enkla och pragmatiska lösningar på juridiska problem kan vi erbjuda dig ett utvecklande och varierande arbete inom en verksamhet med många välkända klientföretag och spännande ärenden.  Kompass Advokat arbetar med klienter som dagligen tillämpar regelverken inom våra rättsområden och vår rådgivning omfattar de mest komplexa frågeställningarna inom respektive område. 

Kompass Advokat grundades 2006 och har i nuläget sju medarbetare. Vi är en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare och det är viktigt för oss att alla ska trivas hos oss. Hos oss förenas den stora byråns kompetens och förmåga med den mindre byråns trivsamhet och delaktighet. 

Vårt kontor ligger på Munkbron i Gamla stan, med utmärkta kommunikationer i en vacker och historisk miljö. Inom ett stenkast ligger Högsta domstolen, Högsta förvaltningsdomstolen, Svea hovrätt och Kammarrätten i Stockholm. Runt hörnet ligger också Riksdagsbiblioteket.

Vilka vi är

Medarbetarna hos Kompass Advokat har bakgrund från bl.a. bolag i branschen, domstol och myndigheter.

När vi säger att man ska trivas hos oss så menar vi verkligen det. Våra medarbetare är vår värdefullaste resurs. Vi tycker därför att det är självklart att erbjuda bra villkor och arbetsmiljö, men vi går längre än så. Vår företagskultur präglas av respekt för varje person och dennes arbetsuppgifter samt delaktighet i verksamheten. Vi skapar också en annan mening i företagandet genom ett praktiskt och ekonomiskt samhällsengagemang. Exempelvis skänker vi tio procent av vår vinst till välgörenhet.

Student?

Studerar du på juristprogrammet och läser termin 5 och uppåt så finns möjligheten att arbeta deltid vid sidan av studierna hos oss. Just nu har vi inga lediga tjänster för studenter, men du är välkommen att skicka in en intresseanmälan till matilda.englund@kompassadvokat.se.

För dig som skriver uppsats finns möjligheten att göra uppsatspraktik på Kompass. Om du är intresserad av att göra uppsatspraktik hos oss under hösten 2022, skicka gärna en intresseanmälan till matilda.englund@kompassadvokat.se.