Kawin Mårtensson ny partner i Kompass Advokat

Kompass Advokat har utsett Kawin Mårtensson till partner från och med den 1 februari.

”Det är väldigt glädjande att kunna utse ytterligare en av våra senior associates till ny partner. Detta är andra gången på kort tid som vi välkomnar en ny partner från våra egna led. Det visar att vår interna organisation på byrån fungerar väl och att våra medarbetare uppskattas av klienter”, säger Kompass grundare Anna Lööv.

”Kawin är mycket engagerad i byråns klienter och han har på kort tid hos oss på Kompass blivit en etablerad och välkänd rådgivare som är mycket uppskattad. Han kompletterar övriga på byrån på att bra sätt och är en omtyckt kollega. Kawins långa och breda erfarenhet av framförallt försäkringsbranschen värdesätts högt och vi ser en stor efterfrågan från våra klienter inom det försäkringsrättsliga området. Vi är mycket glada att få välkomna Kawin som partner hos oss för att fortsätta denna resa”. 

”Jag ser väldigt mycket fram emot att fortsätta att hjälpa byråns klienter med att ta rätt beslut för deras affär. Många av byråns klienter har stora och komplexa regelverk, affärsavtal, tvister och andra juridiska frågeställningar att förhålla sig till, och det gäller att göra rätt avvägningar som passar in på rätt sätt i verksamheten. Det skapar affärsmöjligheter och mervärde. Jag ser även fram emot att få möjligheten att delta i arbetet med att leda och utveckla vår egen byråverksamhet tillsammans med erfarna och duktiga kollegor”.

Kawin arbetar främst med frågor inom och med anknytning till försäkringsrätt och finansiell sektor. Han arbetar även med dataskydd, avtalsrätt och tvister/processer. Kawin håller ofta utbildningar och är nätverksledare för flera populära nätverk.

Kawin började på byrån 2019. Han är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har en jur kand från Stockholms universitet och en affärsjuridisk magisterexamen från Linköpings universitet. Han har även arbetat på Finansinspektionen och på flera försäkringsbolag.

För mer information, välkomna att kontakta Anna Lööv eller Kawin Mårtensson.

Anna Lööv: +46 (0) 708 499 498
Kawin Mårtensson: +46 (0) 721 436 568

För fler nyheter, följ oss på Linkedin

Rekommenderade artiklar