Karin Schurmann ny partner i Kompass Advokat

Kompass Advokat har utsett Karin Schurmann till partner från och med den 1 oktober.

”Vi är jättestolta och glada över att kunna tillkännage en ny partner från vår egen verksamhet”, säger Kompass grundare Anna Lööv. “Karin är redan en etablerad och välkänd rådgivare som är mycket uppskattad bland våra klienter. Hon är dessutom en omtyckt kollega och en god handledare. Karin har under en lång tid visat på ett stort engagemang i både våra klienter och i byrån. Vi ser en stor efterfrågan från våra klienter inom Karins fokusområden dataskydd och försäkringsrätt och ser Karin som en viktig del av Kompass fortsatta utveckling. Vi är mycket glada att få välkomna henne som partner som hos oss”.

”Det ska bli väldigt spännande att med ett fortsatt starkt klient- och affärsfokus få hjälpa och stötta Kompass klienter i deras operativa och strategiska frågor, och därigenom kunna medverka till att skapa mervärde och affärsnytta för klienterna. Jag ser även fram emot att få delta i arbetet med att leda och utveckla vår egen verksamhet tillsammans med mina erfarna och duktiga kollegor”.

Karin Schurmann arbetar både med dataskyddsjuridik och försäkringsrätt, men även med avtalsrätt och marknadsföringsrätt/e-handel. Hon har stor erfarenhet av att projektleda och ge råd kring dataskydd och personuppgifter i ett stort antal branscher, främst med fokus på försäkring och e-handel. Hon har även bl.a. arbetat som bolagsjurist med inriktning mot dataskydd och personuppgifter samt som extern bolagsjurist hos flera försäkringsbolag. Karin håller ofta utbildningar och är nätverksledare för flera populära kurssamordnare och nätverk.

Karin började på byrån 2010. Hon är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har en jur kand från Stockholms universitet.

För mer information, välkomna att kontakta Anna Lööv eller Karin Schurmann.

Anna Lööv / +46 (0) 708 499 498
Karin Schurmann / +46 (0) 733 121 776

För fler nyheter, följ oss på Linkedin

Rekommenderade artiklar